logo sarpidoneios
logo foreon
Νομός Ηρακλείου
28 Απριλίου 2024
5km & 10km
Αποτελέσματα

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 θα διεξαχθεί στα Μάλια Ηρακλείου Κρήτης ο 3ος Σαρπηδώνειος Δρόμος με 10 χλμ., 5 χλμ. και 1000 μέτρα για παιδιά ως 12 ετών.

Ο Σαρπηδώνειος Δρόμος στέλνει ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα και σκοπό την ευαισθητοποίηση πάνω σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, την ενημέρωση και πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Η διοργάνωση γίνεται από τον «Σύλλογο Γυναικών Μαλίων Εστία» σε συνδιοργάνωση με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του δήμου Χερσονήσου και την Περιφέρεια Κρήτης.

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

10 χλμ.: 10:30

5 χλμ.: 10:40

1 χλμ.: 12:00

Απονομές: 12:15

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣΔημοτικό σχολείο Μαλίων (30 λεπτά από το Ηράκλειο Κρήτης), κωμόπολη του δήμου Χερσονήσου και του Νομού Ηρακλείου.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού και για τις 3 διαδρομές είναι το προαύλιο του δημοτικού σχολείου Μαλίων.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Οι διαδρομές κινούνται κατά κύριο λόγο στο παραλιακό μέτωπο των Μαλίων, προσφέροντας στους συμμετέχοντες όμορφες εικόνες προς την θάλασσα, ενώ από τα Νότια δεσπόζει ο μεγάλος ορεινός όγκος της Δίκτης. Οι κλίσεις του εδάφους και στις δύο διαδρομές είναι ελάχιστες και στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι επίπεδες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ή μέχρι συμπληρώσεως των θέσεων. Η κάθε εγγραφή – συμμετοχή είναι ονομαστική και μοναδική για το κάθε άτομο και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο άτομο για κανένα λόγο.

ΠΛΗΡΩΜΗ: Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς GR83 0172 7730 0057 7306 1996 025 – Επιμορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Μαλίων. Η επιβάρυνση τραπεζικών συναλλαγών από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

Α) 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ: 10€

Β) 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ: 10

Γ) 1000 ΜΕΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Ολα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του «Συλλόγου Γυναικών Μαλίων Εστία»

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το πακέτο συμμετοχής των αθλητών θα δίνεται αυστηρά έως και 30 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

Οι ώρες που θα λειτουργεί η γραμματεία στο προαύλιο του σχολείου θα είναι από τις 8:00 έως τις 10:00 το πρωί της Κυριακής 28 Απριλίου 2024.

ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ: Θα έχει προβλεφθεί χώρος φύλαξης αντικειμένων, τα οποία όμως οι αθλητές θα τοποθετούν με δική τους ευθύνη. Η διοργάνωση δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη σε περίπτωση απώλειάς τους.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Θα υπάρχουν ειδικά σημεία όπου τα αυτοκίνητα θα πρέπει να κινηθούν. Παρακαλούμε να τηρείτε τις οδηγίες τόσο της αστυνομίας όσο και των εθελοντών.

Για διευκόλυνσή όλων, μην εισέρχεστε κοντά στον χώρο της εκδήλωσης εφόσον οι θέσεις πάρκινγκ έχουν γεμίσει.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Το πακέτο της διαδρομής των 5 χλμ. και των 10 χλμ. με 10€ περιλαμβάνει:

Φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής, chip χρονομέτρησης

Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι αγώνα

60 έπαθλα συνολικά για νικητές γενικής και ηλικιακής κατάταξης

Αναμνηστικό μεταλλικό μετάλλιο τερματισμού (θα δοθεί κατά τον τερματισμό)

Υδροποσία σε συγκεκριμένα σημείο της διαδρομής

Υγειονομική κάλυψη – Ιατρική υποστήριξη

Κέρασμα – γεύμα μετά τον αγώνα

Φωτογραφικό υλικό

Εγγραφές την ημέρα του αγώνα θα γίνονται με ευθύνη του αθλητή

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Για τον αγώνα των 5 χλμ. θα υπάρχουν: Γενική Ανδρών, Γενική Γυναικών

Για τον αγώνα των 10 χλμ. θα υπάρχουν: Γενική Ανδρών, Γενική Γυναικών,

18-29 ετών Ανδρών - Γυναικών

30 – 39 ετών Ανδρών - Γυναικών

40 – 49 ετών Ανδρών - Γυναικών

50 -59 ετών Ανδρών - Γυναικών

60+ ετών Ανδρών - Γυναικών

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ: Απαγορεύεται η συντόμευση της διαδρομής όπως και οποιαδήποτε αντιαθλητική συμπεριφορά (σπρώξιμο, βιαιοπραγία, ρατσισμός, κλπ.). ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε χρήση τεχνικού μέσου από τους συμμετέχοντες στην διαδρομή (ποδήλατο, μηχανάκι, πατίνι). Τα παραπάνω επισύρουν ποινή αποκλεισμού.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σε οποιαδήποτε περίπτωση που αναβληθεί ο αγώνας θα υπάρχει νεότερη ανακοίνωση με νέα ημερομηνία.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Οι διοργανωτές θα έχουν συμβάλει τα μέγιστα στο να πραγματοποιηθεί ένας ασφαλής αγώνας, ωστόσο η διοργάνωση δεν ασφαλίζει τους συμμετέχοντες αθλητές. Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες δεν αναλαμβάνουν την ομαδική ασφάλιση υπαίθριων δραστηριοτήτων. Κάθε δρομέας αγωνίζεται με αποκλειστικά δική του ευθύνη και έχοντας κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Από την πλευρά της η διοργάνωση θα έχει προβλέψει για ιατρό αγώνα, εθελοντές διασώστες με γνώσεις πρώτων βοηθειών, ασθενοφόρο και φυσικοθεραπευτή.

Πληροφορίες – Τεχνικός διευθυντής: Μιχελεκάκη Μαρίνα 697 264 2044

E-mail: marinamihelekaki@gmail.com