lOGO ΓΥΡΟΣ
Νομός Χανίων
10 Μαρτίου 2024
Run 5km & 10km
Αποτελέσματα 2022 ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ - 5km
Αποτελέσματα 2022 ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ - 10km
Αποτελέσματα 2023 ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ - 5km
Αποτελέσματα 2023 ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ - 10km
FB_IMG_1702582090851

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 

“ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2024”

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ2024

ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗ


Ο Αθλητικός Σύλλογος ΕΘΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ Ο ΘΗΣΕΥΣ,η τοπική κοινότητα ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ,ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού  και νηπιαγωγείου σχολείου ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ,ο πολιτιστικός και φιλανθρωπικός σύλλογος «ΓΑΡΙΠΑΣ» ο πολιτιστικός σύλλογος «ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ» η ομάδα δρομέων υγείας Κίσσαμου, η Περιφερειακή ενότητα Χανίων ο Δήμος Χανίων και με την υποστήριξη  του Συλλόγου δρομέων υγείας Χανίων , διοργανώνουν αγώνα δρόμου και τρεξίματος με την ονομασία «ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2024» στην περιοχή των ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ .

Θα πραγματοποιηθούν αγώνες τρεξίματος αλλά και δυναμικού βαδην 10 ΧΛΜ 5 ΧΛΜ ΚΑΙ 1 ΧΛΜ που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις γειτονιές αλλά και την φυσική ομορφιά της περιοχής. 

 Ο ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2024 είναι μια αθλητική εκδήλωση που απευθύνεται σε αθλητές, δρομείς αλλά και σε άτομα λάτρεις της φύσης. Σκοπός μας είναι η προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος, και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου μας.


Ακολουθούν λεπτομέρειες & κανονισμοί για την διεξαγωγή του αγώνα


 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Αγώνας 10 χλμ Κυριακή 10 Μαρτίου 2024,10:30π.μ.

 2. Αγώνας 5 χλμ Κυριακή 10 Μαρτίου2024,10:45π.μ.

                   Αγώνας 1 χλμ Κυριακή10Μαρτίου2024,12:00π.μ

 1. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Περιοχή ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, 

 2. ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΡΩΔΙΑΣ (Δείτε εδώ: https://goo.gl/maps/YEWyPHNWdWXCpDmV9)

 3. ΤΥΠΟΣ ΑΓΩΝΑ: 10 ΧΛΜ Αγώνας  Τρεξίματος μιας διαδρομής συνολικής απόστασης 10χλμ. 

 4. ΤΥΠΟΣ ΑΓΩΝΑ: 5 ΧΛΜ Αγώνας   Τρεξίματος η δυναμικού βαδην μιας διαδρομής συνολικής απόστασης 5χλμ. 

                ΤΥΠΟΣ ΑΓΩΝΑ: 1 ΧΛΜ Αγώνας   Τρεξίματος η δυναμικού βαδην μιας διαδρομής συνολικής απόστασης 1 χλμ. .               αφορά παιδιά δημοτικού σχολείου και θα υπάρχουν διαφορετικές εκκινήσεις σε ομάδες των 50 ατόμων

 1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για τους αγώνες 5 και 10 χλμ(αγώνας με ηλεκτρονική χρονομέτρηση) δικαίωμα συμμέτοχης έχουν ενήλικοι άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 ετών και άνω, παιδιά 13-17 χρόνων με υπεύθυνη δήλωση γονέα .

 2.  Για τον αγώνα του 1 χλμ δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές δημοτικού σχολείου.

 3. Οι αγώνες γενικά απευθύνεται σε αθλητές και μη ,δρομείς και περιπατητές , σε απλό κόσμο που τους αρέσει  το τρέξιμο αλλά και σε όλους εσάς που απολαμβάνετε το περπάτημα στην φύση. Συνιστάται στους συμμετέχοντες να είναι καλά στην υγεία τους και αναλαμβάνουν προσωπικά την ευθύνη του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου, πριν τον αγώνα και υποχρεούται να αποδεχτούν τους όρους συμμετοχής κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής εγγραφής. Επίσης για την συμμετοχή στον αγώνα θα ισχύουν οδηγίες-υποχρεώσεις που αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης. ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ επιτρέπονται αλλά πρέπει να είναι υπό συνεχή επιτήρηση και ευθύνη του συνοδού τους και πρέπει να κινούνται με λουρί.

 4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Εγγραφές θα πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά (θα ανακοινωθεί ο σύνδεσμος). Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2024 και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 05Μαρτίου 2024 στις 21:00. Η κάθε εγγραφή - συμμετοχήείναι ονομαστική και μοναδική για το κάθε άτομο και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο άτομο για κανένα λόγο. Δυνατότητα για χειρόγραφες εγγραφές ΔΕΝ θα υπάρχει όπως και εγγραφές στη γραμματεία την μέρα του αγώνα ΔΕΝ θα γίνουν, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα διεξαγωγής σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ.Για άτομα που δεν έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική εγγραφή θα μπορούν να προσέρχονται στο αθλητικό κέντρο Χαρωδιας σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν. 


ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ: Το κόστος συμμέτοχης για τον αγώνα «ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2024» ορίζεται στα 10€ για τον αγώνα των 10 χλμ και 7€ για τον αγώνα των 5 χλμ ενώ για τον αγώνα του 1 χλμ η συμμετοχή είναι δωρεάν .Αθλητές με δελτίο ΣΕΓΑΣ και παιδιά κάτω των 15 ετών δωρεάν για όλους τους αγώνες.

.Το πακέτο των χρονομετρουμένων δρομέων περιλαμβάνει:

 • Φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής με 4 παραμάνες, chip  χρονομέτρησης

 • Τεχνικό μπλουζάκι

 • Αναμνηστικό Μετάλλιο Συμμετοχής  (θα δοθεί κατά τον Τερματισμό)

 • Υδροποσία σε συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής

 • Υγειονομική κάλυψη

 • Τροφοδοσία,Υδροποσία, Κέρασμα μετά τον αγώνα

 • Φωτογραφικό υλικό


Η πληρωμή του αντίτιμου συμμέτοχης μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ηλεκτρονικά με κατάθεση στον λογαριασμό GR2001104890000048929602901 ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ δικαιούχος ΕΦΑ ΘΗΣΕΥΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ αναφέροντας το όνομα του καταθέτη-συμμετέχοντα και την διαδρομή που θα συμμετάσχει είτε κατά την παραλαβή των πακέτων (Βλ. 8).Σε περίπτωση κατάθεσης ποσού για περισσότερους συμμετέχοντες να αναφέρονται όλα τα ονόματα των συμμετεχόντων. Επιστροφή χρημάτων από την ηλεκτρονική πληρωμή αλλά και στην επιτόπου πληρωμή δεν γίνεται για οποιονδήποτε λόγο. Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση δεν έχει καμία υποχρέωση και καμία ευθύνη για όποιον δεν έχει κάνει ηλεκτρονική εγγραφή και προσέλθει στον αγώνα. Όποιος δεν έχει κάνει ηλεκτρονικά την εγγραφή, δεν έχειπληρώσει το αντίτιμο και δεν έχει αριθμό συμμέτοχης (bib) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ούτε έχει δικαίωμα για οποιοδήποτε αναμνηστικό.


 1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Παραλαβή (και πληρωμή για όσους δεν πλήρωσαν ηλεκτρονικά) των πακέτων συμμέτοχης θα μπορεί να γίνει την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα την ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Μαρτίου2023  και ώρα 08:30 με 09:30 στην Γραμματεία όπου θα υπάρχει στο σημείο Εκκίνησης- Τερματισμού καθώς και στο αθλητικό κέντρο της Χαρωδιας τις δυο προηγούμενες ημέρες του αγώνα σε ώρες που θα ανακοινωθούν. 

 2. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Μπορείτε φθάσετε στα ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ και στο σημείοεκκίνησης με το όχημα σας ακολουθώντας (Δείτε εδώ: https://goo.gl/maps/hJuA648eHdqmLQ2h8). Το σημείο εκκίνησης - τερματισμούείναι το αθλητικόκέντρο Χαρωδιας και το σημείο που μπορείτε να παρκάρετε το όχημα σας (Δείτε εδώ: https://goo.gl/maps/hJuA648eHdqmLQ2h8) όπου θα υπάρχει σήμανση και χώρος

 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 10 ΧΛΜ:Ο αγώνας των 10 Χλμ ξεκινά από το σημείο εκκίνησης ακολουθει τον δρόμο ΟΑΔΥΚ στρίβει αριστερά στον δρόμο προς το Θέρισο περνάμε την βυζαντινή εκκλησία των Αγίων Γεώργιου και Νικόλαου και στρίβουμε δεξιά προς την γειτονιά των Μαριανων μέσω της οποίας οδεύουμε προς τον δρόμο ΟΑΔΥΚ στρίβουμε αριστερά στον δρόμο ΟΑΔΥΚ δεξιά στου ΠΟΥΛΑΚΑ και ακλουθώντας τις υποδείξεις των εθελοντών και τις σημάνσεις κατευθυνόμαστε προς ΠΥΡΓΟ μέσω της ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ και ΜΙΝΙΑΣ  περνάμε στην οδό Αναπαύσεως προς τον δρόμο ΟΑΔΥΚ όπου στρίβουμε αριστερά στην οδό ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ και κατευθυνόμαστε προς την ιστορική πλατεία των ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ  τόπο εκτέλεσης ελλήνων πατριωτών κατά τον δεύτερο παγκόσμιο στρίβουμε αριστερά  στην οδό Ε.Βενιζελου με πορεία προς το Καστροχωρι και μέσω της οδούς  Μάνου στρίβουμε δεξιά  και μέσω του παραλλήλου της εθνικής (ΜΕΤΡΟ) κατευθυνόμαστε προς το εθνικό στάδιο  ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ που είναι και το αθλητικό κόσμημα του χωριού μας προς Καρυδιανα και  μέσω των οδών Προφήτη Ηλία και δρόμου της κλινικής ΝΕΦΡΟΞΕΝΕΙΑ  τερματίζουμε στην Χαρωδια.ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ:

 4. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 5 ΧΛΜ:Ο αγώνας των 5 χλμ ξεκινά από το σημείο εκκίνησης ακολουθει τον δρόμο ΟΑΔΥΚ αμέσωςμετά την διασταύρωση με την Θερίσου  στρίβουμε δεξιά στην οδό ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ και κατευθυνόμαστε προς την ιστορική πλατεία των ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ  τόπο εκτέλεσης ελλήνων πατριωτών κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στρίβουμε αριστερά στην οδό Ε.Βενιζελου με πορεία προς το Καστροχωρι και μέσω της οδούς  Μάνου στρίβουμε δεξιά  και μέσω του παραλλήλου της εθνικής (ΜΕΤΡΟ) κατευθυνόμαστε προς το εθνικό στάδιο  ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ που είναι και το αθλητικό κόσμημα του χωριού μας προς Καρυδιανα και  μέσω των οδών Προφήτη Ηλία και δρόμου της κλινικής ΝΕΦΡΟΞΕΝΕΙΑ  τερματίζουμε στην Χαρωδια.ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ:

 5. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 1 ΧΛΜ:Ο αγώνας του 1 χλμ ξεκινά από το σημείο εκκίνησης ακολουθει την οδό ΒΟΛΑΝΗ και από την συνοικία ΚΟΥΚΙΑΝΑ οδεύουμε στην οδό ΠΡ.ΗΛΙΑ και δεξιά στον δρόμο της κλινικής ΝΕΦΡΟΞΕΝΙΑ καταλήγουμε στην ΧΑΡΩΔΙΑ.

 6. ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Για τον αγώνα 10 ΧΛΜ (με ηλεκτρονική χρονομέτρηση) υπάρχει χρονικό όριο τερματισμού 2 ώρες (έγκυρες  χρονομετρήσεις έως τις 12:30). Για τον αγώνα των 5χλμ υπάρχει χρονικό όριο τερματισμού 1,30  ώρα (έγκυρες χρονομετρήσεις έως τις 12:15). Θα υπάρχει “σκούπα” από άτομα της διοργάνωσης όπου θα συνοδεύουν τους τελευταίους δρομείς και περιπατητές ώστε να μην παραμείνει κανείς μόνος στην διαδρομή.


 1. ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η διοργάνωση θα έχει μεριμνήσει για την επαρκή σηματοδότηση της διαδρομήςμε βελάκια, ταινίες έργου και σχοινιά που θα υποδεικνύουν την σωστή πορεία του κάθε δρομέα και περιπατητή. Σε αρκετά σημεία του αγώνα θα υπάρχουν και εθελοντές όπου θα καθοδηγούν προς την σωστή πορεία. Επίσης θα υπάρχει χιλιομετρική σήμανση όπως και προειδοποιητικές σημάνσεις  (επικινδυνότητα, ανάβαση, κατάβαση, κλίσεις, λάσπες).


 1. ΣΗΜΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ: Σημείο ελέγχου και υποχρεωτικής διέλευσης. Για τον αγώνα των 10χλμ θα είναι το όγδοο  χλμ (ΜΕΤΡΟ) Εκεί θα υπάρχει άτομο της διοργάνωσης όπου θα σημειώνει τον ατομικό αριθμό συμμέτοχης του κάθε αθλητή (bib)ως επιβεβαίωση ότι ο αθλητής είχε διέλευση από το σημείο. Όποιος δρομέας τερματίσει αλλά δεν έχειπέρασμα από το σημείο ελέγχου, ο τερματισμός θεωρείται ΑΚΥΡΟΣ. 

 2. ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Θα υπάρχει 1 σημείο τροφοδοσίας με νερό για τα 10 κλμ στο 2,5κλμ 1 κοινο σημείο στο 6ο Χλμ. για τα 10χλμ και 1,2 χλμ για τα 5χλμ και 1 επίσης κοινό σημείο στο 8ο χλμ. για τα 10χλμ και 3,2χλμ για τα 5χλμ  της διαδρομής. Θα σας δίνονται μπουκαλάκιαμε νερό όπου μπορείτε να τα καταναλώνετε επιτόπου και τα απορρίπτετε σε κάδο ή σακούλες εντός των ορίων του σταθμού τροφοδοσίας. Θα μπορέσετε επίσης να κρατάτε μαζί σας το μπουκαλάκι στο υπόλοιποτης διαδρομής μέχρι τον τερματισμό ή κάποιο άλλο σημείο με κάδο ώστε θα απορριφθεί όπως πρέπει.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά το πέταγμα των μπουκαλιών σε οποιοδήποτε σημείο εκτός κάδων ή στην φύση.Παρακαλούμε να σεβαστείτε το φυσικό περιβάλλον. Επίσης στον τερματισμό της διαδρομής θα υπάρχει νερό, μπανάνες όπως και διάφορα προϊόντα για αναπλήρωση ενέργειας.


 1. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Δεν προβλέπεται υποχρεωτικός εξοπλισμός για τους συμμετέχοντες, όμωςη  χρήση γαντιών, αντιανεμικών, ισοθερμικών είναι στην ευχέρεια του κάθε συμμετέχοντα και θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες την ημέρα της διοργάνωσης. Τις τελευταίεςμέρες – ώρες πριν την διοργάνωση θα υπάρξει ενημέρωση για οποιαδήποτε ειδική απαίτηση λόγωκαιρικών συνθηκών. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε χρήση τεχνικού μέσου από τους συμμετέχοντες στηνδιαδρομή(ποδήλατο,μηχανάκι,πατίνι).

 2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Θα υπάρχουν  2 κατηγορίες γενικής κατάταξης. Γενική Κατηγορία Ανδρών 5 και 10 χλμ και Γενική Κατηγορία Γυναικών 5 και 10 χλμ  όπου οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας θα βραβευτούν με μοναδικά αναμνηστικά και επίσης θα υπάρχουν βραβεύσεις για άτομα ΑΜΕΑ στα 5 χλμ και για τα παιδιά 12-17 χρονών στα 5 χλμ και ειδικές βραβεύσεις για ηλικιακές ομάδες για τον αγώνα των 10 χλμ ως εξής.

.16-29 χρονών

.30-40 χρονών

.40-50 χρονών

.50-60

.60  και άνω


 1. ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ: Σε περιπτώσεις όπου συμμετέχοντας πετάξει μπουκάλι η οποιοδήποτε άλλο απόρριμμα στο περιβάλλον θα επισύρει ποινή αποκλεισμού. Επίσης απαγορεύεται και επισύρει αποκλεισμό το κόψιμο (συντόμευση, κονταρίδα) της διαδρομής όπως και οποιαδήποτε αντιαθλητικήσυμπεριφορά (σπρώξιμο, βιαιοπραγία, ρατσισμός, κλπ.). Άκυρος θεωρείται και ο τερματισμός από δρομέα που δεν έκανε διέλευση από το σημείο ελέγχου.


 1. ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σε οποιαδήποτε περίπτωση που αναβληθεί ο αγώνας χωρίς υπαιτιότητα των διοργανωτών (ακραία καιρικά φαινόμενα, lockdown) ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μάρτιου 2024 την ίδια ώρα στην ίδια τοποθεσία. Σε περίπτωση που αναβληθεί ξανά θα υπάρχει νεότερη ανακοίνωση.


 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚA ΕΙΔH: Στον χώρο εκκίνησης τερματισμού θα υπάρχει σημείο όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους είδη για φύλαξη όσο διαρκεί το τρέξιμο.


 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Οι διοργανωτές θα έχουν συμβάλει τα μέγιστα στο να πραγματοποιηθεί ένας ασφαλής αγώνας ωστόσο η διοργάνωση δεν ασφαλίζει τους συμμετέχοντες αθλητές. Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες δεν αναλαμβάνουν την ομαδική ασφάλιση υπαίθριων δραστηριοτήτων με βαθμό επικινδυνότητας για ευνόητους λόγους. Είναι στην ευχέρεια του καθενός αθλητή να πραγματοποιήσει σε κάποια άλλη χρονικήστιγμή ατομικό συμβόλαιο ασφάλισης ζωής, που να καλύπτει -εφόσον είναι εφικτό- και την περίπτωση ατυχήματος υπό τις συνθήκες διεξαγωγής ενός αγώνα αντοχής σε ορεινό πεδίο.


Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν τους κανόνες ή την διαδρομή χωρίς προειδοποίηση, αν αυτό κριθεί αναγκαίο για λόγους ασφαλείας. Επίσης για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη - κανονισμό η διοργάνωση θα εκδώσει νέα ενημέρωση–ανακοίνωση ή θα αποφασίζει επιτόπου.


Από την οργανωτική ομάδα του “ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2024”


Βρείτε το “ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 2024”στο Facebook:


Πληροφορίες:

                                                                          Email gyros.perivolion@gmail.com

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ                 ΤΗΛ 6932577327 EMAIL iosifgalanakis@yahoo.gr

ΦΑΤΖΗΚΜΑΝΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΛ 6944781719 EMAIL fatzikmanolis@gmail.com

Αποδεχτείτε τους όρους και στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας