logo trt
Νομός Χανίων
20 Οκτωβρίου 2024
Run 5km, 10km & 21.1km
Αποτελέσματα 2023

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Σωματείο Δρομέων Παλαιοχώρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή  του 8ου Ημιμαραθωνίου Παλαιόχωρας την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024.Παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες δρόμου 5 & 10 χιλιομέτρων καθώς και παιδικός αγώνας.

Δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης μπορούν να συμμετέχουν σε αυτήν την αθλητική εκδήλωση που ο σκοπός της είναι η διάδοση του αθλητικού πνεύματος καθώς και ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής.

Σας περιμένουμε όλους  να δώσουμε  δυναμικό παρών και να στείλουμε το μήνυμα οτί όλοι μπορούμε.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : 20 Οκτωβρίου 2024

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρεις αγώνες τρεξίματος καθώς και τον παιδικό με εκκίνηση και τερματισμό στην νύφη του λιβυκού την Παλαιόχωρα που είναι οι εξής:

- Ο ημιμαραθώνιος 21.100 μέτρα.

- Ο αγώνας των 10.000 μέτρα.

- Ο αγώνας των 5.000 μέτρα.

-Ο παιδικός αγώνας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10/2024 

18:00-21:00 Παράδοση πακέτου συμμετοχής στους αθλητές από το κατάστημα Μενούτος σπορ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10/2024

07:00 Λειτουργία γραμματείας στη Παλαιόχωρα για παράδοση πακέτου συμμετοχής σε αθλητές που δεν μπόρεσαν να το παραλάβουν την προηγούμενη ημέρα .

08:00 Εκκίνηση 10.000 μέτρων

08:30 Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου

11:00 Εκκίνηση 5.000 μέτρων

11.30 Εκκίνηση παιδικού αγώνα

12.00 Απονομές


ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Οι διαδρομές της διοργάνωσης είναι σχεδιασμένες να ξεκινούν και να τελειώνουν στην Παλαιόχωρα.Όλοι οι αγώνες έχουν ελάχιστη υψομετρική διαφορά και θα πραγματοποιηθούν γύρω από την παραλιακή ζώνη Παλαιόχωρας-Κουντούρας.


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ

Γενικά: Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που περιγράφονται παρακάτω. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούσουν στις υποδείξεις του Συλλόγου που διοργανώνει τον  αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις επισύρει την ποινή του αποκλεισμού. Οι κριτές του αγώνα όταν αντιληφθούν παραβάσεις των κανονισμών, τις καταγράφουν και ενημερώνουν τους παραβάτες. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης όποια παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην Επιτροπή Αγώνα.

Δηλώσεις & Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής του ημιμαραθωνίου θα είναι 15 ευρώ  και των 5 και 10 χιλ. στα 10 ευρώ.Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει και σε παραπάνω από έναν αγώνα,με κανονική  πληρωμή για κάθε αγώνα αντίστοιχα αλλά έπαθλο θα πάρει μόνο από τον πρώτο αγώνα που θα συμμετάσχει .Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στον παρακάτω σύνδεσμο......

Παροχές:

-Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

-Τροφοδοσία/υδροδοσία κατά τη διάρκεια του αγώνα

-Κέρασμα  μετά τη λήξη του αγώνα 

-Χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων στον τερματισμό του αγώνα

-Αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού

-Τεχνικό μπλουζάκι


ΕΠΑΘΛΑ

Κατηγορίες-Αναμνηστικά–Έπαθλα: Οι κατηγορίες στις οποίες θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα και δώρα από τους χορηγούς, είναι οι εξής:

Για την μεγάλη διαδρομή των 21,1 χλμ  θα υπάρξει γενική ανδρών και γυναικών και κατηγορίες που θα είναι οι παρακάτω:


– Γενική Κατάταξη 3 πρώτων Ανδρών και 3 πρώτων Γυναικών

– Άνδρες έως 29 ετών, Άνδρες 30-39 ετών, Άνδρες 40-49 ετών, Άνδρες 50-59 ετών,'Ανδρες 60 και πάνω.

– Γυναίκες  έως 29 ετών, Γυναίκες 30-39 ετών, Γυναίκες 40-49 ετών, Γυναίκες 50-59 ετών,Γυναίκες 60 και πάνω.

Για τις μικρές διαδρομές των 5 και 10 χιλ θα υπάρξει γενική ανδρών και γυναικών και κατηγορίες που θα είναι οι παρακάτω:

– Γενική Κατάταξη 3 πρώτων Ανδρών και 3 πρώτων Γυναικών

– Άνδρες έως 35 ετών, Άνδρες 36-55 ετών, Άνδρες 56 και πάνω.

–Γυναίκες  έως 35 ετών, Γυναίκες   36-55 ετών, Γυναίκες  56 και πάνω.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και δώρα. Οι απονομές στους νικητές θα γίνουν στο σημείο τερματισμού, την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 20  Οκτωβρίου 2024  και ώρα 12:00 μμ.


Υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνα COVID 19: Σε περίπτωση που ισχύσουν κρατικά μέτρα προστασίας, θα εφαρμοσθούν ανάλογα.

Όροι συμμετοχής:

–Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ για τον μεγάλο αγώνα και 10 ευρώ για τον μικρούς αγώνες και η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη μετά από την καταβολή του ποσού στον  τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης  IBANGR7401711690006169145028520 (Τράπεζα Πειραιώς) και δικαιούχο το «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ»  ή την μέρα του αγώνα στην γραμματεία.

Αποποίηση ευθύνης: Το  Σωματείο Δρομέων Παλαιοχώρας «Παλαιόχωρα TrailRunningTeam» (εφεξής ως το  «Σωματείο»),  δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι’ αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν αθλητή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Το  Σωματείο  διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει κάποιον αθλητή και να μην του επιτρέψει να ολοκληρώσει τον αγώνα, εφόσον στη διάρκεια του αγώνα υπάρξει σχετική γνωμάτευση εξουσιοδοτημένου γιατρού. Επίσης το Σωματείο αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε περιοχές της διαδρομής, όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος. Το  Σωματείο  αποποιείται κάθε οικονομική ευθύνη σε περίπτωση εξωτερικής βοήθειας σε οποιονδήποτε αθλητή.

Μετακίνηση: Η διοργάνωση θα διαθέσει  δωρεάν  μέσο μεταφοράς  για την μεταφορά των αθλητών από τα Χανιά στη Παλαιόχωρα το πρωί του αγώνα και ώρα 05.30π.μ. και επιστροφή στις 15:00 από την Παλαιόχωρα .Όποιος επιθυμεί να συμπληρώσει το παρακάτω .....

Υπεύθυνη δήλωση

Συμμετέχω στον αγώνα με την απόλυτη προσωπική μου ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που βεβαιώνουν ότι είμαι υγιής και ικανός για αθλητική αγωνιστική δραστηριότητα, παραιτούμαι από κάθε απαίτηση-διεκδίκηση αποζημίωσης εναντίον του διοργανωτή για τυχόν ζημία από οποιαδήποτε αιτία μπορεί να συμβεί στον αγώνα και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/ και φωτογραφικού μου υλικού σχετικού με τον αγώνα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

6978381821 Γιώργος

6978748471 Μανώλης

6976573918 Λευτέρης

Αποδεχτείτε τους όρους και στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας