65601
Νομός Λασιθίου
18 Αυγούστου 2024
Run 5km

Ο Πολιτιστικός και Ψυχαγωγικός Σύλλογος Βασιλικής υπο την αιγίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ιεράπετρας , προκηρύσσει για μια ακόμα φορά στα πλαίσια των ΚΥΡΒΙΩΝ  2024 ένα Λαϊκό αγώνα 5000μ και ένα Παιδικό 750 μέτρων, την Κυριακή 18 Αυγούστου  2024 !!! 

Δρόμος (5 κμ.): Ώρα Εκκίνησης: 19:00 μ.μ. 

Περιγραφή της Διαδρομής: 

Η διαδρομή των 5 km έχει σημείο εκκίνησης την πλατεία της Βασιλικής με κατεύθυνση προς  το χωριό της Παχειάς Άμμου!!! Φτάνοντας στο χωριό της Παχείας Άμμου στο 2,5 km γίνεται  αναστροφή για την Βασιλική επιστρέφοντας στην ίδια πορεία πίσω φτάνει στην πλατεία του  χωριού που είναι και ο τερματισμός. Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σταθμοί  τροφοδοσίας στο 1,5ο,2,5ο 3,5οχιλιόμετρο.  

Το αντίτιμο συμμετοχής (για συμμετέχοντες άνω των 12 ετών) είναι 5€. Η πληρωμή γίνεται την  ημέρα του αγώνα στην γραμματεία κατά την παραλαβή του πακέτου αθλητή. 

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι, αναμνηστικό  μετάλλιο, αριθμός συμμετοχής . 

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι και οι τρεις πρώτες της γενικής κατάταξης με μετάλλιο και  κύπελλο. Σε όλους τους δρομείς οι οποίοι θα τερματίσουν, θα απονεμηθεί αναμνηστικό  μετάλλιο. Για να συμμετάσχει κάποιος στον Δρόμο των 5 km θα πρέπει να έχει συμπληρώσει  το 12ο έτος της ηλικίας του. 

Παιδικός 750 μέτρων (5-12ετών) Ώρα Εκκίνησης 18: 50 μ.μ. 

Η συμμετοχή στον δρόμο ανήλικων τέκνων (κάτω των 12 ετών) είναι ελεύθερη και δεν  υφίσταται οικονομική επιβάρυνση, παρά μόνο η έγκριση του γονέα για την συμμετοχή του  ανήλικου τέκνου του με την συμπλήρωση φόρμας συγκατάθεσης χωρίς ηλεκτρονική  χρονομέτρηση. Σε όλα τα παιδιά θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.  

Δηλώσεις Συμμετοχής 

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής, θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2024. Μετά την ημερομηνία αυτή θα γίνουν έγγραφες στην γραμματεία του συλλόγου μέχρι  και μισή ώρα πριν, όμως με επιφύλαξη σχετικά με την διαθεσιμότητα του πακέτου της  διοργάνωσης. 

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε: 

α. Με online εγγραφή 

Υγειονομική Κάλυψη

Στην εκκίνηση, καθώς και στον τερματισμό θα λειτουργούν υγειονομικός σταθμός πρώτων  βοηθειών. 

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστική δική τους ευθύνη. Οι  διοργανωτές δε φέρουν ευθύνη για ό,τι τυχόν συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε  έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί  πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού  όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη  των κηδεμόνων τους. 

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση – Αποτελέσματα 

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τα live αποτελέσματα έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης  χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φέρουν τον  αριθμό συμμετοχής τους με το chip χρονομέτρησης, που παραλαμβάνουν από τη γραμματεία. 

Γραμματεία για την παραλαβή αριθμών και αθλητικού εξοπλισμού :  

Πλατεία Βασιλικής : Μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα η γραμματεία θα είναι ανοικτή - Κυριακή 18/8/2024 18:00 μ.μ. 

Όλοι οφείλουν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το chip χρονομέτρησης (πακέτο συμμετοχής). 

Γενικοί Όροι 

Στους δρόμους της διοργάνωσης μπορούν να συμμετάσχουν μόνο έγκυρα και έγκαιρα  εγγεγραμμένοι δρομείς. 

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη φωτογράφισή τους κατά την ημέρα και τις  ώρες διεξαγωγής του αγώνα από φωτογράφους της διοργάνωσης, καθώς και στη λήψη της  εικόνας τους κατά τη βιντεοσκόπηση καταγραφής του γεγονότος. Οι συμμετέχοντες στη  διοργάνωση συμφωνούν με τη χρήση των λήψεων αυτών και την αναπαραγωγή τους σε  συνδυασμό με το ονοματεπώνυμό τους. 

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν διαβάσει και να σέβονται τις οδηγίες που έχουν λάβει  από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα είτε ηλεκτρονικά είτε σε έντυπη μορφή καθ’ όλη τη  διάρκεια που προηγείται του αγώνα (π.χ. Τεχνικές Οδηγίες, Πρόγραμμα Αγώνα, κλπ.) και οι  οποίες έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αποδεχτείτε τους όρους και στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας